Wisseling van de directie-wacht

Kantoorpand A&W. Foto Kees van den Akker

Wibe Altenburg en Eddy Wymenga gaan een stap terug doen. Per 1 januari 2021 is ons MT-lid Joris Latour toegevoegd aan de directie van Altenburg & Wymenga. Het is de bedoeling, dat wij (Wibe en Eddy) in de komende periode de dagelijkse leiding aan Joris gaan overdragen en daarmee terug zullen treden als directeur. Na 33 jaar in de frontlinie van het bedrijf denken wij dat dat een verstandige stap is.

Joris staat nu in de startblokken om aan deze uitdagende opdracht te beginnen. Gewapend met een brede ecologische kennis en een ruime ervaring als beleids- en organisatieadviseur zal hij de directietaken oppakken, in nauwe samenwerking met ons managementteam. Boven alles staat daarbij, dat de hoge kwaliteit van het werk van A&W en de continuïteit van ons bedrijf gegarandeerd blijven en dat de vertrouwde werksfeer en het scherpe oog voor de menselijke maat in stand blijven.

Wij zijn gedurende de 33 jaar die A&W nu bestaat met heel veel plezier het gezicht van A&W geweest en hebben het bedrijf zien groeien van een tweemanschap naar een prachtige groep van rond de 50 collega’s. Van de start op een zolderkamer naar de fraaie kantoorvilla in Feanwâlden en een nevenvestiging in Amsterdam. En hoewel we dus de dagelijkse leiding overdragen, zullen we nauw bij A&W betrokken blijven en ons blijven bezig houden met projecten, met ondersteuning van collega’s, met nieuwe ontwikkelingen en dergelijke. Maar wel op een wat lager pitje dan in de afgelopen 33 jaar.

Door deze wisseling van de wacht vanuit ons eigen managementteam hebben we het volste vertrouwen in een mooie toekomst voor A&W!

Wibe Altenburg

Eddy Wymenga

directie A&W oud en nieuw

Fotograaf:
Fotograaf: