Mooi resultaat ondanks warmte

Mooi resultaat ondanks warmte

Op zondag 10 juni jl. was het dan zover; de 10km bedrijvenloop tijdens de Marathon van Leeuwarden. Vanwege de warme weersomstandigheden had de organisatie extra verzorgingsposten opgesteld langs de route. Ook werden alle deelnemers nadrukkelijk gewezen op de risico’s van deelname en voorzien van tips om de hitte de baas te kunnen blijven. De veiligheid van de deelnemers stond voorop!

Het A&W-hardloopteam nam de adviezen van de organisatie serieus en dus werd er rustiger gelopen dan tijdens de laatste trainingen. Gelukkig werd na een klein uur duidelijk dat alle trainingen en adviezen niet voor niets waren geweest: geen uitvallers door blessures of oververhitting! Mede dankzij de aanmoedigingen van collega’s, vrienden, familie en andere belangstellenden die langs de route stonden, finishten alle 5 teamleden van A&W (herkenbaar aan de mooie snelle hardloopshirts met A&W-logo) binnen het uur. Een resultaat waar we trots op zijn!

Al met al was het een leuke ervaring en wordt er zelfs alweer gebrainstormd over nieuwe sportieve uitdagingen dus: wordt vervolgd?!

Kijk voor alle uitslagen op: www.uitslagen.nl

Fotograaf: