Nederlands | English | Franšais | Frysk

Disclaimer

Alle informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. Altenburg & Wymenga stelt de informatie met zorg samen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Altenburg & Wymenga accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website, de informatie die erop staat of de gevolgen voor tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website.

De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld, wijzigingen kunnen te allen tijde en zonder voorafgaande waarschuwing worden aangebracht.

In de site staan hyperlinks naar sites van derden. De informatie op die sites wordt niet door Altenburg & Wymenga gecontroleerd of onderhouden. Altenburg & Wymenga accepteert geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.

Disclaimer e-mail

Emailberichten aan u verzonden door Altenburg & Wymenga, zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kunnen vertrouwelijke informatie bevatten. Aan deze berichten kunnen geen rechten worden ontleend. Altenburg & Wymenga is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de juiste en volledige overdracht van de berichten inclusief bijlagen, ontvangstvertraging of schade aan uw systeem.