Nederlands | English | Franšais | Frysk

Contact

Voor meer informatie, een offerte of vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen. U bent van harte welkom in de villa El Dorado te Feanwâlden. Ook komen we graag langs voor een gesprek of bureaupresentatie. A&W werkt volgens leveringsvoorwaarden zoals omschreven in DNR/ RVOI. 

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Andere vragen? Gebruik dan info@altwym.nl.

Handelsregister Leeuwarden nr. 01056199, BTW-nummer 802 897 150 B01,
Altenburg & Wymenga ecologisch onderzoek bv, Feanwâlden
Lid Netwerk Groene Bureaus (www.natuurnet.nl)
Lid Netherlands Water Partnership (www.nwp.nl)
A&W is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO-9001: 2015

Algemene verordening gegevensbescherming

In de AVG worden klantgegevens gezien als persoonsgegevens, zodra die gegevens een geboortedatum of privacygevoelige informatie betreffen. 

Bij A&W hebben we alleen uw zakelijke adresgegevens en in sommige gevallen een mobiel nummer wanneer dat beschikbaar is gesteld. Dus geen andere persoonsgegevens. Uw gegevens komen op verschillende manieren binnen, bijvoorbeeld door het achterlaten van een telefoonnummer, door het verzoek tot het verlenen van een dienst  of door eerdere communicatie. Deze gegevens worden in ons CRM pakket opgeslagen voor gebruik, bijvoorbeeld voor de administratie, voor communicatie tijdens de uitvoering van werkzaamheden, voor een nieuwsbrief, voor debiteurenbeheer of voor een klantenanalyse. Ze worden verwijderd wanneer ze niet meer van toepassing zijn (bijvoorbeeld: u gaat bij uw werkgever uit dienst). De medewerkers van A&W die een account hebben van ons CRM pakket kunnen deze gegevens raadplegen. Uw gegevens worden niet gedeeld met anderen.
Uw gegevens worden niet gedeeld met anderen, zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
Klantgegevens zijn onmisbaar voor onze dienstverlening en ons wederzijds contact. Wij verwerken uw gegevens volgens een gerechtvaardigd belang en is er een laag privacyrisico. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens bij ons in veilige (digitale) handen zijn, vandaar deze bekendmaking. 
U mag erop vertrouwen dat A&W zorgt voor:
  • Een permanente waarborg van vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid en veerkracht van onze verwerkingssystemen en diensten; 
  • Het tijdig kunnen herstellen van de toegang tot gegevens bij een incident; 
  • Een werkwijze van regelmatig testen, beoordelen en evalueren van doeltreffendheid van de technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging.
Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen of opmerkingen hebben, dan mag u altijd contact met ons opnemen.